måndag 20 december 2010

Byron Bay !

I fredags kom vi hit till Byron Bay. En mysig liten "stad" med många härliga backpackers. I lördags gick vi runder för att se vad man kunde hitta på här. Vi gick till Captain Cook lookout och sedan låg vi ett tag på stranden. Igår var ingen rolig dag, det ösregnade från morgon till kväll. Så det fick bli lite internet och kortspel.
Men idag däremot är vädret underbart. Det har varit strålande sol hela dagen. Igår när vi la oss så bestämde vi att vi skulle sova länge länge på morgonen, men när vi vaknade och tittade ut så blev det fart på oss:)


Idag har vi legat på stranden och sedan gått ca en mil till Lighthouse. På vägen dit passerade vi även Australiens östligaste punkt på fastlandet där vi tog några fina kort. Bredvid stigen vi gick på så såg vi en orm, Marcus ville fotografera den men jag sprang därifrån med ryggsäcken så det blev inget kort haha! Det var en lång promenad i uppförsbacke mitt på dagen med stekande sol, men till sist kom vi fram till fyren. Där tog vi några kort och efter några minuter så var det dags att gå hela vägen tillbaka igen.



















Ikväll ska vi bara ta det lugnt, packa lite, för imorgon ska vi checka ut 10.00. Vi får se hur vädret blir och vad vi ska hitta på under dagen imorgon, förhoppningsvis blir det stranden. På kvällen 21.00 åker vi buss till Sydney, vi är framme där 10.30 på onsdag förmiddag. Ciaooo !

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder, blir så glad att se alla nyanser av blått!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Linn, fina bilder! Ser härligt ut i solen! :)

    SvaraRadera