söndag 8 maj 2011

Miami !

Efter att ha lämnat bilen 21.00 vid flygplatsen i Las Vegas i onsdagskväll så gick vi till vår incheckning på flygplatsen. Väl framme kunde vi inte checka in, de sa till oss att de inte kunde komma åt vår biljätt för den var låst utav ThaiAirways. Så de sa åt oss att ringa det företag som vi bokat biljätten av så de kunde lösa detta. Men det var inte så lätt för Resia som vi bokat av öppnar inte förrens 9.00 och då var klockan 00.00 hos oss = 15 minuter innan incheckningen stängde och 45minuter innan vårt flyg gick.

Vi ringde Resia direkt när de öppnade men de kunde inte lösa problemet på 10 minuter så vi missade vårt flyg. De skulle då försöka lösa detta och boka in oss på ett nytt flyg sedan höra av sig om hur det gick. Vi satt vid telefonen och väntade i 5 timmar. När klockan var 04.20 så ringde dem och sa att de bokat in oss på ett flyg 06.45 till New York och sedan därifrån till Miami så vi skulle vara framme 18.30. Så vi gick och checkade in och satte oss vid gaten. Flyget till New York tog 4,5 timmar sedan hade vi 30minuter på flygplatsen där innan vi skulle börja gå på nästa plan till Miami. Den flygturen var kaos, det blåste riktigt mycket vid starten så hela planet hoppade runder. Folk fick panik och skrek och grät, men jag och Marcus tyckte mest de var roligt, vi är vana vid sånt nu. Men man var ändå rätt glad när de väl var över.





Väl framme i Miami var vi riktigt riktigt trötta. Vi hade ju varit vakna i över 30 timmar. Så vi gick och handlade lite mat sedan la vi oss rätt snabbt, efter att vi pratat lite med Therése och Felicia som också bor här!

I fredags var det inte så bra väder, det regnade men det var ändå riktigt varm. Vi sov rätt länge sedan gick vi i stan med Therése och Felicia en stund. Efter det gick vi och storhandlade i mataffären, MUMS! På kvällen åt vi god mat och sedan blev det en hel del kortspel:)

Igår var vädret kanon, mellan 30-35 grader! Så det blev en heldag på stranden. Vattnet var jätteklart och varmt. Vi kunde inte ligga mer än 15 minuter på stranden innan man var tvungen att doppa sig, det var riktigt varmt. På kvällen åt vi köttbullar och potatismos sedan spelade vi kort till midnatt:)


Idag var det lika varmt så det blev också en heldag på stranden. Ikväll ska jag och Marcus packa för imorgon åker vi iväg på vår kryssning i Karibien 4 nätter/5 dagar. Vi ska besöka Bahamas och Key West!

Vi hörs när vi kommer tillbaka till Miami igen! Ciaooo

1 kommentar:

  1. Hejsan, hoppas allt är bra idag!

    Jag har varit inne på din blogg (amandaochmarcus.blogspot.com) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.

    Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.

    Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.
    Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.

    Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!


    Hälsningar,

    Rasmus Lindström
    Luftgrop.se

    rasmus.lindstrom@gmail.com

    SvaraRadera