torsdag 19 maj 2011

Washington D.C !

I måndagseftermiddag landade vi i Washintgon DC efter 2,5 timmars flygning från Miami. Vi möttes utav svenskt sommarväder = REGN. Vi tog en Super Shuttel till vårt boende och var framme vid 18.00. Det blev kvällsmat direkt sedan satt vi och pratade med lite folk i tv-rummet.

I tisdags regnade det hela dagen men vi ville inte sitta inomhus så vi gav oss ut på en lång promenad. Vi började med att gå till Union Station och sedan därifrån till Lincon Memorial, World War 2 Memorial, Vita huset mm. Vi kände oss väldigt kulturella. Sedan blev det en tur längs shoppinggatan innan vi gick tillbaka till boendet. På kvällen tog vi det bara lugnt och vilade våra ben, vi var väldigt trötta.

Igår var det riktigt tråkigt väder, det regnade non-stop så vi satt inne ända tills eftermiddagen. Då kom Therése och Felicia hit från New York, så vi gick och handlade mat som vi skulle ha på kvällen och sedan tog vi det bara lugnt.

I dag var det också tråkigt väder. Vi tog ut Therése och Felicia på en promenad till Vita huset och allt annat man vill se i Washington. De hade bara 1 natt i Washington så vid 14.30 tog de bussen tillbaka till New York. Jag och Marcus tog det lugnt i eftermiddags sedan lagade vi mat och packade våra väskor.

Imorgon tar vi bussen till New York. Det tar ca 4,5 timmar dit. Efter fyra regniga dagar i Washington så hoppas vi verkligen på bättre väder i New York, så håll tummarna för oss. Vi vill ju inte komma hem helt bleka haha! Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi är hemma!
Vi hörs ! Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar