onsdag 25 maj 2011

New York !

I fredags 14.30 kom vi fram till ett regnigt New York City. Vi tog tunnelbanan till vårt hotell och checkade in, sedan gav vi oss ut för att se oss omkring. Vi åkte till Time Square och gick där en runda, åt kvällsmat sedan la vi oss tidigt. Vårt hotell har bra läge och rummet är väldigt stort, vilket är kanon så vi får plats med alla shoppingkassar=)

I lördags åkte vi till Rockafeller Center där vi skulle möta Therése och Felicia. Vi åkte sedan ner till South Ferry där vi tog en båt ut till Staten Island. Vi åkte då förbi frihetsgudinnan så vi fick några fina kort på henne och även på skyskraporna på Manhattan. Efter det åkte vi upp till 34 street, vi åt lunch på Macy´s och sedan blev det lite shopping. Vi kollade även Empire State Building och New York Library, så vi hann med väldigt mycket.


I söndags åkte vi till IKEA i Brooklyn och åt lunch där. Efter det åkte vi till Chinatown för att handla resväskor och lite annat smått och gott. Sedan åkte vi till Macy´s och vi gick även i lite andra äffärer.

I måndags var vi uppe med tuppen. 8.00 hämtade vi bilen på Avis och körde till Woodburry Outlet. Det tog ca en och en halv timme dit, och vi stannade på Target på vägen (där vi tjejer fick handlat billigt smink). Väl på Outleten var det full rulle, men vi blev lite besvikna för där fanns inte så mycket som vi trodde. Vi körde därifrån vid 17.00 och stannade och åt kvällsmats på IKEA påvägen hem.

Igår gick vi en runda i området vid vårt hotell på förmiddagen sedan åkte vi in och åt lunch på Macy´s. Eftermiddagen spenderade vi i klädesaffärer, det blev en del shopping!

Idag skiner solen så vi ska gå till Central Park en runda. Ikväll ska vi ut och äta på Hard Rock Café med Therése och Felicia, de flyger hem imorgon så vi ska ha lite trevligt deras sista kväll:)

Nu är det bara 13 dagar kvar på resan, tiden går på tok för fort:/ Ciaoooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar