lördag 13 november 2010

9 timmars berg- och dalbana...

...var det till Australien. Det var mycket turbulens hela flygningen till Australien, på med bältet, av med bältet, på med bältet, av med bältet:) Där var ej så mycket folk på planet så vi hade 3 säten att dela på vilket var skönt så man kunde ligga ner och sova! (Fast man hann knappt somna innan man fick sätta sig upp igen och knäppa bältet) haha!

Framme i Brisbane var vädret kanon:) Vi tog en Coachtrans buss från flygplatsen direkt till vårt hostell, väldigt smidigt! Vi handlade lite mat och sedan sov vi några timmar innan kvällsmaten skulle lagas!

Idag har vi varit på Australia Zoo (Steve Irwin). Vi åkte 7.45 och var framme vid 9.10 sedan gick vi där inne till 16.35 så det blev en heldag där! Där var många fina djur, här kommer några av alla hundratals bilder vi tog haha. (glöm inte att ni kan klicka på bilderna för att se dem större).


 
Amandas nya Flora <3


Söta va:)


Nu sitter vi på vårt hostell och är trötta. Vi kommer stanna på detta hostell till måndag förmiddag sedan ska vi åka buss vidare norrut! Fösta stoppet blir Rainbow Beach, följt av Hervey Bay (Fraser Island). Vi har köpt ett busskort (fast pris) så vi kan åka upp till Cairns och stanna vart vi vill och hur länge vi vill på vägen, busskortet gäller i 3 månader:D Kanon! Vi får se hur det blir med bloggandet i veckan som kommer, eftersom vi nog ska ut på öar och sova där!
Vi hörs! Ciao

4 kommentarer:

  1. Med ert tempo hinner ni se och uppleva hela austrailen på en vecka ;) Nya Flora var väldigt söt, och vi gissar på att det var en koalaunge :)
    Husvagnen är tvättad och lämnad!
    Ha de bra & ta hand om er! :)

    SvaraRadera
  2. Nya Flora betydligt sötare än den jag får dras med här hemma hälsar Matte och Jag ;-)

    SvaraRadera
  3. Det syns verkligen på er två att ni njuter. verkar som ni hinner att se allt med 3 månad busskort. Australien är ganska stort land så enjoy:)

    SvaraRadera
  4. jag förstår om du saknar trailern :P

    SvaraRadera