tisdag 15 februari 2011

Tillbaka i Auckland !

Jahapp, då har vi lämnat tillbaka vår söta lilla röda Toyota och återvänt till Auckland! Vi har kört 450 mil på tre veckor runt både nord och sydön. Det har varit riktigt roligt och vi har fått se jätte vacker natur.

I torsdags kom vi fram till New Plymouth, en jättefin stad. Vi åkte ner till stranden på kvällen, där fanns en lång asfalterad strandpromenad så vi gick där en bit sedan satte vi oss på några stenar och njöt av de fina vädret. I fredags var vi på stranden och sedan gick vi runder i staden. På kvällen bestämde vi oss för att jogga längs havet på strandpromenaden i solnedgången. Det var riktigt skönt väder. Första joggingturen på 7 månader, men det gick bättre än väntat. Marcus blev lite vit i huvudet men det var inte pga jogginturen utan för att en kvinna som åkte inlines ramlade en bit framför oss och slog i bakhuvudet. Så hon började blöda som in i. Där var redan folk framme och hjälpte henne när vi kom dit men vi fick stanna en polisbil som körde förbi en bit bort och säga till så de kallade dit ambulansen. Så vi gjorde en liten insats iallafall.


I lördags körde vi vidare upp till Hamilton. Vi bodde där i tre nätter. Vädret var fint alla dagarna men tyvärr var det en bit till stranden... Igår åkte vi till Waikomo grottan, vi gick en 45minuters tur långt ner i grottan, det var riktigt coolt, synd att man inte fick fotografera bara.. Sista biten åkte man i båt, det var kolsvart och allt man såg var lysmaskar i "taket". Så det var som att åka under stjärnklar himmel mitt i natten, jättefint.


Nu ska vi vara här i Auckland till den 28e då vi flyger vidare till Nadi (Fiji).
Vi hörs! Ciaaoo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar