söndag 27 mars 2011

Waikiki Beach !

Förra fredagen flög vi tillbaka till Honolulu efter att ha varit 4 dagar på ön Kauai. Vi fick åka limousine från flygplatsen till hotellet för det var den ända bilen ledig, och det gjorde inte oss något:)
I lördags var det lite molnigt så vi åkte till en stor outlet i Honolulu, där shoppade vi en hel del så vi har lite problem med hur allt ska få plats när vi ska packa väskorna imorgon. I tisdags åkte jag, pappa, Marcus och Marcus till Pearl Harbor. Vi var där hela dagen och besökte ubåten Uss Bowfin, battleship Uss Missouri och Pacific Aviation Museum. Det var väldigt fräckt.



Annars så har vi spenderat dagarna på Waikiki Beach. Hotellet vi bor på är mycket bra, vi har eget kök så vi lagar god mat varje kväll. Och efter kvällsmaten blir det en runda Gin Rummy, som pappa eller jag alltid vinner:)

Imorgon är det sista dagen på stranden sedan ska det packas för fullt. På kvällen ska vi ut och äta på Hard Rock Café, mums! På måndag flyger jag och Marcus till San Francisco medans de andra flyger hem till Sverige igen. Vi hörs där! Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar