fredag 1 april 2011

San Francisco !

I måndags landade vi i San Francisco och vi möttes utav kallt väder, tjocktröja och jeans räckte inte. Vi tog taxi till hotellet och sedan var det dags att sova. I tisdags tog vi en runda i stan för att shoppa lite vårkläder eftersom vi bara har med oss sommarkläder.

På kvällen när vi skulle gå och äta så höll vi på att gå rakt in i en knarkdeal. Jag som har tittat på alldeles förmånga polis tv-serier såg direkt vad de höll på med så jag vände på klacken direkt och Marcus gick efter. Här är väldigt många hemlösa och skumma människor i San Francisco så man får vara på sin vakt haha!

Igår tog vi spårvagnen till Fisherman´s Warf. Vi gick runder lite i butikerna sedan tog vi en lunch på Hard Rock Café nere vid hamnen, väldigt fint. Efter det tog vi spårvagnen till Golden Gate Bridge, vi gick en runda där och tog fotton. Vädret var kanon, solen sken hela dagen så det blev riktigt varmt, 26 grader. Det var en riktigt mysig dag.

Idag har vi gått runder lite i stan, vi gick bland annat till olika biluthyrningsföretag för att prata med dem om exakta priser innan vi bokar bil på internet. Sedan var vi en runda i China Town också där vi köpte lite god frukt:) Även idag har det varit kanon väder, solen har varit framme hela tiden och det var 27 grader. Kanppt lönt att man köpte vårjacka haha!

Imorgon tar vi tunnelbanan och bussen ner till San José där vi ska stanna fyra nätter.
Vi hörs där! Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar