torsdag 14 april 2011

Santa Monica !

I måndags kom vi fram till Santa Monica. Vi checkade in på vårt hotell sedan tog vi bussen ner till stan. Vi gick lite på shoppinggatan sedan gick ni ner på stranden. Det var väldigt fint väder så vi gick en bit längs stranden. Stranden är flera mil lång och ca 200m bred, helt underbart.


Igår så körde vi till ett shoppingcenter för att kolla lite, vi åt även lunch där. Sedan körde vi till standen och där hyrde vi en tandemcykel. Vi cyklade på strandpromenaden i två timmar i jättefint väder. Första cykelturen på mer än 5 månader, det vingla lite i början men sen gick det bra! Vi cyklade förbi riktigt fina hus och även fräcka båtar i hamnen. Jag satt fram och styrde hela tiden, det var nog tur för Marcus hade fullt upp med att kolla på allt runt omkring så hade han suttit fram hade vi varit ute i sanden några gånger haha!

Vi cyklade även förbi en reklaminspelning på stranden, så jag tvärbromsade direkt. Det var Kim Kardashian de filmade, så nu har jag sett en kändis i USA:) Jag tog fram kameran och lekte papparazzi medans Marcus stod och skämdes haha!

Idag har vi gått lite på shoppinggatan, Marcus köpte en snygg skjorta. Sedan gick vi till Santa Monica Pier, väldigt fint med berg-och dalbana och karuseller.




Imorgon kör vi till Long Beach! Vi hörs där. Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar