måndag 18 april 2011

Long Beach & Laguna Beach !

I torsdags lämade vi Santa Monica och åkte till Long Beach. På vägen stannade vi vid Venice Beach för att gå lite längs strandpromenaden där det fanns marknad. Vi gick och kollade lite där och efter en bit så såg vi att de höll på att spela in en reklam vid basketplanen. Så vi gick dit för att se, det var en sportreklam de filmade. Tänk så många människor det behövs för att spela in en reklamsnutt, och så många olika tagningar de tar. Så vi tröttnade efter 30min och började gå tillbaka till bilen.

Vi körde på den sjufiliga motorvägen och körde mot Long Beach. När vi hade 10 minuter kvar så såg vi IKEA vid sidan av motorvägen så det var bara att svänga av:) Vi åt köttbullar och sedan köpte jag gifflar och Marcus köpte choklad, MUMS! Vi gick även in en runda på Target och småshoppade lite onödiga saker. Sen körde vi till hotellet och var där resten av kvällen.

I fredags var det jättefint väder, 30 grader så vi körde till stranden och la oss. Efter 2 timmar när vi började bli lite röda så körde vi till Disneyland för att kolla:) Det var för dyrt att gå in för så få timmar vi kunde vara där så vi kollade bara utanför. Sen körde vi till IKEA igen och åt köttbullar haha! Vi får ju passa på när det väl finns=)
Igår var det också jättefint väder så vi körde söderut till Newport Beach och tog en heldag där. WOW vad fint där var, ett litet paradis. På kvällen packade vi och såg en bra film, The Hurricane.

Imorse checkade vi ut och körde längs kusten ner till Laguna Beach där vi befinner oss nu. Vi gick runder i stan och åt lunch där sedan körde vi till Laguna Canyon och gick en runda där. Vi var rätt nära Laguna Niguel, staden där Maria Montazami bor. Jag hade läst på hennes blogg att hon skulle vara i San Francisco i helgen, men vi ville ändå köra och se hennes hus så vi letade upp adressen och körde dit. Där stod några bilar utanför huset så jag tog mod till mig och gick och knackade på haha! (Marcus satt kvar i bilen och vågade ej gå med först). Maria hade precis kommit hem så vi blev inbjudna. Där var ett filmteam från Svenska Hollywoodfruar så de höll på att spela in. Vi gick runder lite i huset och i trädgården och sedan fick vi ta lite kort med Maria:) Vi ville inte störa förlänge eftersom de skulle filma. Maria är riktigt cool, jättetrevlig och det var hennes man och barn också! Nu är jag lycklig kan ni tro=)

Vi ska stanna här i Laguna Beach en natt, imorgon ska vi köra till LAX och lämna bilen sedan ska vi bo inne i Los Angeles 11 nätter, där har vi mycket att göra och se:) Vi hörs där! Ciaooo

1 kommentar: