tisdag 5 april 2011

San José !

I fredags kom vi fram till San José efter 2 timmars bussresa från San Francisco. Vi checkade in på vårt boende och gick sedan och handlade lite. I lördags tog vi bussen in till downtown, men där fanns inte mycket roligt. Inga affärer utan mest kontor och muséum mm. Vi hade ingen karta heller så vi yrade mest runder, så vi fick hem till boendet igen och kolla på datorn vart där fanns lite affärer mm.

Igår åkte vi till Santana Row, en mysig shoppinggata med många uteserveringar. Där fanns även 2 stora shoppingcenter bredvid så dem gick vi också in i. Vi är rätt bra på att fönstershoppa, vi går in i alla affärer och kollar och provar, men vi väntar att köpa sakerna till New York haha! Macy´s är vår favoritaffär, jag hittade en lila KitchenAid där för bara 2000kr, synd att kartongen är så stor annars hade jag lätt köpt med en hem:)

Igår när vi stod och väntade på bussen och skulle åka tillbaka till boendet så fick jag en fågelskit på jackan:/ Så idag fick vi tvätta och sedan har vi varit ute och gått en runda i det underbara vädret. Vi har även suttit ute vid poolen och spelat Sänka skepp några gånger. San José har inte varit någon höjdare direkt, rätt tråkig stad. Ikväll ska det packas för imorgon tar vi bussen söderut till Santa Cruz.

Vi hörs där! Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar