onsdag 19 januari 2011

Bye Bye Australien !

Efter förra blogginlägget så har vädret vänt. Vi har haft sol varje dag och inte en droppe regn! Skönt. Vårt nya hotell som vi bytade till i lördags är väldigt fint. Vi bor lite mer centralt nu så vi har hittat på lite mer saker denna veckan. Vi har varit på St Kilda beach, Queen Victoria Market, Melbourne Aquarium, Royal Botanic Gardens, Waterfront City Docklands mm. Melbourne är en väldigt härlig stad, vi haft det jättebra här:)


Imorgon bär det av till Nya Zeeland! Vårt flyg går 11.30 och tar 3,5 timmar. Vi ser fram emot att åka dit, vi längtar till vår roadtrip! När vi är i Nya Zeeland så är vi 12 timmar före er där hemma, kan vara bra att veta haha!

Vi har haft det kanon här i Australien! Ett helt faktastiskt land med underbara människor. Alla är super trevliga och här finns så mycket coolt att se. Vi har ju haft lite otur med vädret men det spelar ingen roll, Australien är 10/10!

Highlights i Australien:
Australia Zoo, Fraser Island, Whitsunday Islands, Cape Tribulation & Scuba diving uppe i Carins, Brisbane när vi hade Linnéa på besök, Byron Bay, Juldagen på Bondi Beach & Nyårsafton i Sydney.

Tyvärr blir det inga bilder för vårt internet är så segt så det går inte att ladda upp. Ikväll ska vi gå på nattmarknad sedan blir det till att packa och sova gott!
Vi hörs i NZ! Ciaooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar