lördag 1 januari 2011

Welcome 2011

Gott Nytt År alla :)
Hoppas att ni hade ett trevligt nyårsfirande där hemma och att ni får ett kanonår 2011.

Igår stod vi i en 2km lång kö i stekande sol för att komma in i Royal Botanic Garden (Mrs Macquaries point). Det fick plats 20 000 personer sedan stängde de grindarna. Vi kom in vid 16.00 och letade upp en bra plats och slog oss ner på en filt. Fyrverkerierna var mäktiga, vi hade fin utsikt över Opera house och Harbour bridge. Pyttebron fyrverkerierna kan slänga sig i väggen! Kvällen var toppen!


I veckan som gått har vi hittat på lite olika saker. Det blev mycket shopping på mellandagsreorna sedan har vi varit en tur till på Ikea, varit i Chineesgarden, Chinatown, Darling Harbour, Bondi beach mm.

Imorgon förmiddag så ska vi åka tåg 1 timme söderut till Stanwell Park där vi ska bo 4 nätter hos en man som heter Kierran! Sedan är det dags för huvudstaden Canberra!

Vi hörs! Ciaooo

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År på Er med! Låter helt fantastiskt! Själv fick jag nöja mig med Strövels fyrverkerier då bussarna går så dåligt, men sen blev det Bahnhof :D! Mamma & Pappa hälsar! Mamma fick se helsingborgsfyrverkerier och Pappa satt i en badtunna!
    Din eller ja min bil startade idag! :P

    SvaraRadera