onsdag 5 januari 2011

Stanwell Park !

I söndags förmiddag kom vi fram till Stanwell Park. Kieran som vi skulle bo hos hämtade upp oss på tågstationen! Man kan jämföra stationen med Kattarp, inte ens så stor kanske haha! Vi gick direkt och åt på den lokala restaurangen vid stranden sedan kollade vi in området och huset lite.
På kvällen lagade vi god mat tillsammans med Kieran sedan blev det tidig sömn. I måndags regnade det hela dagen (åskade lite också) så det blev en inomhusdag. I tisdags var vi uppe tidigt och åkte till Kellys Fall för att fotografera lite. Det var väldigt fint.

                            Här fjöntar vi oss lite vid Kellys Fall :)

Sedan blev det storstädning av huset innan det skulle komma en familj till och bo här. Det är en familj från Kanada, jätte trevliga:) Det blev god mat på kvällen, tänk Amanda åt fisk, jag går från klarhet till klarhet!
Idag var vi också uppe tidigt, alla i huset skulle ut på promenad så vi hängde med. Vi gick till toppen av ett berg med utsikt över hela Stanwell Park. Det var en bra och jobbig runda i 4 timmar men det behövde vi verkligen:) Väl hemma igen gick vi raka vägen ner till stranden och tog oss ett dopp i havet, väldigt gott:)

                             Här är utsikten från toppen av berget! Väldigt fint.

Imorgon förmiddag åker vi tåg till Sydney och sedan buss därifrån 3,5h till Canberra. Vi har trivts mycket bra här i Stanwell Park, ett litet paradis.
Vi hörs i huvudstaden! Ciaooo

2 kommentarer:

  1. Finaste fjöntbild <3

    SvaraRadera
  2. Hej
    Tips i Canberra "Dicksson" skall vara ett köpcenter med mysiga restauranger om ni skulle skifta från nudlarna en dag. Telecom Tower 195m högt ger utsikt över staden.

    SvaraRadera